Legyen Ön is részese egy 125 éves hagyomány megőrzésének

Pártoló tagság

A Glatt Ignác Egyesület 2009-ben alakult. Céljai: a Pécsi Székesegyházi Énekiskola hagyományainak ápolása, szellemi és művészeti örökségének megőrzése; a székesegyházi latin liturgia zenei szolgálatát ellátó, ezzel a hagyományt éltető és bemutató Pécsi Székesegyházi Palestrina Kórus működésének támogatása, énekesi utánpótlásának biztosítása; az Énekiskola történetének széles körben való megismertetése és a Palestrina Kórus kulturális-művészeti eredményeinek bemutatása; távlati célja a pécsi fiúénekes-képzés hagyományának valamilyen formában való újraélesztése.

Szeretettel hívjuk a Glatt Ignác Egyesület pártoló tagjainak sorába mindazokat, akik szívesen támogatnák az egyesület céljait. Bár rendszerint sikerrel indulunk különböző, civil szervezetek számára kiírt állami pályázatokon, az Egyesület sikeres gazdálkodásának stabil alapját a kezdetektől fogva a pártoló tagság hozzájárulása jelentette.

A pártoló tagsági díj összege: 5000 Ft/fő/év

Bankszámlaszámunk:

CIB 10700055-49129201-51100005

A pártoló tagságot a Palestrina Kórushíradó útján és Facebook-oldalunkon rendszeresen tájékoztatjuk tevékenységünkről. Az előállított hanghordozókból, nyomtatványokból 1-1 példányt minden pártolónk számára díjmentesen adunk át tagilletményként.

SZJA 1%

Kérjük, hogy személyi jövedelemadójának 1%-át a Glatt Ignác Egyesületnek ajánlja fel, hogy még hatékonyabban segíthessük a Pécsi Székesegyház Palestrina Kórusának munkáját, s kérje meg más szervezet irányába nem elkötelezett ismerőseit is erre a gesztusra.

A rendelkező nyilatkozaton a szervezet nevét és adószámát kell feltüntetni:

Glatt Ignác Hagyományőrző Közhasznú Egyesület; 18332407-1-02

Kérjük, adja át ezeket az adatokat könyvelő ismerősének. A tapasztalat szerint sokan még mindig nem rendelkeznek személyi jövedelemadójuk 1 + 1 %-áról, vagy könyvelőjükre bízzák a döntést. Így ilyen módon is sokat segíthet.

Vállalati mecenatúra

Az információ és a kapcsolatépítési képesség hatalmas érték. Ha Ön ismer olyan cégvezetőt, akinek vállalata szívesen támogatja kulturális, művészeti célok megvalósulását és a helyi értékek megóvását, hívja fel figyelmét munkánkra, segítsen kapcsolatokat teremteni egyesületünk és a vállalati szféra között.

A Glatt Ignác Egyesület természetesen nem tud támogatóinak olyan reklámfelületeket biztosítani, mint egy sportklub; a támogatás tényét honlapunkon, illetve kiadványainkon jelenítjük meg. A Palestrina Kórus művészeti tevékenysége és értékőrző munkája azonban olyan színvonalú, amelynek támogatása bármely kisebb cég vagy nagyvállalat szponzorációs portfólióját érdemben gazdagíthatja.

Támogatók

Szolgáltatások népszerűsítése

Az énekkar tagjai számára az évi több mint 60 szolgálat is nagy időráfordítással és számos egyéni lemondással jár. A közös cél érdekében azonban vállaljuk ezen felül esküvők, temetések zenei szolgálatát. Ajánlja rokonai, ismerősei figyelmébe a lehetőséget, hogy kórusmuzsikával tegyék meghittebbé ezeket a fontos eseményeket!

Egyéb rendezvényeken vállalunk koncert-jellegű szereplést, megbeszélés szerint.

Szolgáltatások